נעים להכיר - מאפיית שיפון

שיפון מאמינה במוצרים בריאים ובשיווק הוגן לרשותכם מגוון רחב של מוצרים איכותיים מוזמנים לבקר בחניות שלנו

הסיפור הטעים שלנו

מאפיית שיפון - רשת בתי מאפה בעבודת יד

מאפיית שיפון הוקמה בשנת 1998 כמאפיה משפחתית קטנה ביישוב אדם- גבע בנימין. עם השנים גדלה המאפיה והפכה למאפיה המובילה באזור בנימין. לימים, כשנבנה אזור התעשייה שער בנימין, העתיקה המאפיה את החנות לשער בנימין והחלה לייצר לבדה את מוצריה.

בעלי הרשת , עד היום, הינם המשפחה המייסדת ועל אף שהרשת גדלה ובעלת כ-18 סניפים נכון להיום, המטרה היא להמשיך ולהתנהל כחברה משפחתית. כך הוא היחס לעובדים וכך הוא היחס ללקוחות.

החברה עובדת במודל זכיינות ייחודי – מקימה את החנויות לעצמה ומחזיקה בהן עד שיש צוות מנוסה וקבוע, קהל לקוחות קבוע ומחזור מספק על מנת שזכיין שייכנס בנעלי החברה ירוויח מן הרגע הראשון .
לפרטים על זכיינות : guy@shifonplus.co.il

איכות ללא פשרות

הייחוד של מאפיית שיפון הוא ייצור בעבודת יד ללא חומרים משמרים.

עבודת יד- אנו מגלגלים כל רוגלך, מקפלים כל בורקס וקולעים כל חלה – כאשר מדובר במוצרי אפיה ניתן לחוש את ההבדל בטקסטורה המיוחדת של המוצרים שלנו.

רכיבים טבעיים- כשאתה קונה בורקס תפוח אדמה בשיפון אתה תרגיש את תפוחי האדמה שבישלנו ותיבלנו לכדי פירה, אתה תטעם את הבצל שטוגן במקום ולא תוכל לטעות או להתבלבל עם מוצר של מאפיה אחרת. בעידן שבו כל המאפיות קונו מאותם שלושה יצרנים ורק אופות את המוצר במקום. אנו שומרים על הטעם הייחודי שלנו בקנאות.

שיפון מאמינה במוצרים בריאים ובשיווק הוגן- כאשר אנו אומרים לחם כוסמין מלא – הכוונה היא למאה אחוז קמח כוסמין ללא תוספות . כך יש גם מאה אחוזי שיפון בלחם השיפון שלנו וכך לגבי המוצרים מן הקמח מלא- כולם מאה אחוז קמח מלא!!!